Scholen, federaties, sportopleidingen

Voor scholen is het GymCenter een perfecte locaties voor de standaard gymnastieklessen op het programma voor de (oudere ) leerlingen.  De scholen hoeven zelf niet te investeren in aankoop en onderhoud van dure toestellen.  Alle toestellen zijn vast opgesteld, dus de sportleraars verliezen geen tijd meer met het maken van opstellingen.  En de leerlingen kunnen op een veilige manier op meerdere toestellen oefenen.  

En ook voor sportdagen is het GymCenter ideaal : met zijn 3 sporthallen onder 1 dak is een grote diversiteit van sportieve activiteiten mogelijk.  En door de ligging op het sportpark De Schans zijn combinaties mogelijk met de andere infrastructuren op het sportpark, zoals voetbal, tennis, padel en fitness.

Voor sportfederaties vormt het GymCenter het ideale decor voor trainersopleidingen, jurycursussen, etc.  Door de combinatie van vergaderlocatie en de sporthallen zijn theorie en praktijk perfect te combineren.  En door zijn centrale ligging in Vlaanderen, midden op de as tussen  Antwerpen en Brussel, vlakbij de A12 (afrit N16) is het GymCenter voor iedereen snel bereikbaar.

skip_next

Sportinfrastructuur: trainingen & sportdagen

laptop_windows

Vergaderzalen & catering

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x